De blowerdoortest en het resultaat

Als u een blowerdoortest laat uitvoeren, ziet u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk het resultaat. Hierop kunt u rekenen als u een beroep doet op Thermodetect uit Beervelde. Wij voeren met veel zorg een blowerdoortest uit en leveren een overzichtelijk rapport met daarin het resultaat af. Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het opsporen van luchtlekken in huizen, appartementen of grote gebouwen. U schakelt ons dus met een gerust hart in.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Na de blowerdoortest voorzien we u van een duidelijk rapport met het resultaat

Dankzij onze snelle en efficiënte dienstverlening hoeft u niet lang te wachten op het resultaat van de blowerdoortest. Na het meten van de luchtdichtheid ontvangt u een duidelijk rapport met hierin het resultaat, inclusief foto’s en beschrijving van de onderzoeken. Indien gewenst, ontvangt u een verplichte conformiteitsverklaring. Deze heeft u in Vlaanderen nodig voor het EPB-verslag. Heeft u nog vragen over de blowerdoortest en wanneer u het resultaat ontvangt? Dan helpen onze specialisten u graag verder.

Maak snel een afspraak

Bent u benieuwd naar het resultaat van de blowerdoortest in uw woning? Wacht niet langer en maak meteen een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een luchtdichtheidstest. Contacteer ons via gerust 09 236 53 06. Wij beantwoorden graag al uw vragen en leggen een afspraak vast.

Contactformulier