De blowerdoortest en het resultaat

Als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren en graag een overzichtelijk rapport met daarin het resultaat ontvangt, dan zit u goed bij Thermodetect uit Beervelde. Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het opsporen van luchtlekken in huizen, appartementen of grote gebouwen. Dit doen we door middel van een speciale blowerdoortest, waarna we transparant en overzichtelijk rapporteren over het resultaat van de test.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Na de blowerdoortest voorzien we u van een duidelijk rapport met het resultaat

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten wat het resultaat is van de blowerdoortest. Dankzij onze snelle en efficiënte dienstverlening hoeft u hier niet lang op te wachten. Na het meten van de luchtdichtheid ontvangt u een duidelijk rapport met hierin het resultaat, inclusief foto’s en beschrijving van de onderzoeken. Indien gewenst ontvangt u een verplichte conformiteitsverklaring. Deze heeft u in Vlaanderen nodig voor het EPB-verslag. Heeft u hier nog vragen over of is er iets niet duidelijk? Ook dan staan onze specialisten voor u klaar.

Maak snel een afspraak

Bent u benieuwd naar het resultaat van de blowerdoortest in uw woning? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak met de specialisten van Thermodetect te Beervelde. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een luchtdichtheidsmeting. Neem gerust contact met ons op via 09 236 53 06, door een e-mail te sturen naar info@thermodetect.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen en leggen een afspraak vast.

Contactformulier