Luchtdichtheid meten

Wilt u de luchtdichtheid van uw pand laten meten? Dan laat u dit het best over aan een expert, zoals Thermodetect uit Beervelde. Wij zijn uw ideale partner voor het testen en berekenen van de luchtdichtheid van uw pand. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en zet zijn expertise graag voor u in als u ons inschakelt voor het berekenen van de luchtdichtheid van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen en dan komen onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs om de luchtdichtheid te meten.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Onze experts komen de luchtdichtheid van uw pand meten

Als onze specialisten de luchtdichtheid meten, plaatsen wij een grote ventilator in de deuropening om snel en eenvoudig luchtlekken in kaart te brengen, en dit voor een goede prijs. Het maakt niet uit of u de luchtdichtheid van bijvoorbeeld een bewoond huis, een appartement of een gigantisch bedrijfsgebouw wilt laten controleren; wij staan voor u klaar. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en beschikken over het juiste materiaal om probleemloos en vakkundig de luchtdichtheid te testen. Als na het berekenen van de luchtdichtheid het resultaat bekend is, maken wij een uitgebreid rapport voor u op, inclusief foto’s en een complete beschrijving van de gang van zaken. Wacht niet langer en schakel ons in om de luchtdichtheid van uw pand te laten meten. Dit bespaart u heel wat geld en verbetert bovendien uw leefcomfort.

Schakel ons in voor het testen de luchtdichtheid van uw pand

Wilt u de luchtdichtheid van uw pand laten meten? Reken dan op de jarenlange kennis en ervaring van Thermodetect. Wij helpen u meteen verder en vertellen u graag alles over luchtdichtheid en waarom u dit het best laat testen. Bekijk gerust ook eens onze referenties en ontdek wat wij eerder al realiseerden. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 09 236 53 06. Wij bespreken dan in overleg met u een datum waarop we onze luchtdichtheidsexperts de luchtdichtheid komen berekenen.

Contactformulier