Luchtdichtheid meten

De luchtdichtheid meten van een gebouw, of dit nu een huis, appartement of groot bedrijfsgebouw is, dat laat u het best over aan een expert met kennis van zaken. Thermodetect uit Beervelde is uw ideale partner als u de luchtdichtheid van uw pand wilt laten testen. Ons ervaren team beschikt over jarenlange ervaring en garandeert u uitstekende service als u ons inschakelt voor het berekenen van de luchtdichtheid van uw pand. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen en dan komen onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs!

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

De luchtdichtheid van uw pand meten, laat u het best aan ons ervaren team over

De luchtdichtheid meten, dat gebeurt altijd met een grote ventilator die in de deuropening geplaatst wordt. Zo zijn wij in staat om snel en eenvoudig luchtlekken in kaart te brengen, en dit voor een goede prijs. Het maakt niet uit of u de luchtdichtheid van nieuwbouw, een bewoond huis of appartement of een gigantisch bedrijfsgebouw wilt laten controleren. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en beschikken over het juiste professionele materiaal om probleemloos de luchtdichtheid te testen. Als het resultaat van het berekenen van de luchtdichtheid bekend is, maken wij een rapport voor u op, inclusief foto’s en complete beschrijving van de gang van zaken. Wacht niet langer om de luchtdichtheid te laten meten, want dit kan u heel wat geld besparen en uw leefcomfort verbeteren!

Schakel onze specialisten in als u de luchtdichtheid van uw pand wilt laten testen

Wilt u de luchtdichtheid van uw pand laten meten? Dan neemt u hiervoor het best een specialist met jarenlange ervaring onder de arm, zoals Thermodetect uit Beervelde. Wij beschikken over een uitgebreid en tevreden klantenbestand met mensen voor wie wij al eerder de luchtdichtheid mochten berekenen. Bekijk gerust ook eens onze referenties en ontdek wat wij eerder al realiseerden als het aankomt op het testen van luchtdichtheid. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u liever meteen een afspraak maken? Bel dan naar 09 236 53 06, stuur een e-mail naar info@thermodetect.be of vul het contactformulier in. Wij bespreken dan in overleg met u een datum waarop we uw luchtdichtheid komen berekenen.

Contactformulier