Luchtdicht bouwen

Wilt u luchtdicht bouwen? Dan heeft u in Thermodetect uit Beervelde uw ideale partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van luchtdichtheidstesten op zowel woningen als appartementen en grote gebouwen. Wij controleren graag of u tijdens het bouwen van uw woning luchtstromingen tegengaat en geven steeds gedegen advies op maat.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Wij zorgen ervoor dat u luchtdicht kunt bouwen

Bent u een huis aan het bouwen en wilt u dit huis luchtdicht maken? Dan helpen wij u graag. Door luchtdicht te bouwen, gaat u ongewenste luchtstromingen tegen. Wilt u zo snel mogelijk een accurate luchtdichtheidstest laten uitvoeren in uw nieuwbouw om te weten te komen of u luchtdicht aan het bouwen bent? Maak dan snel een afspraak bij ons en geniet van een scherpe en transpartante prijszetting en uitstekende service. Als u benieuwd bent welke projecten wij al op ons palmares hebben staan, kijk dan gerust eens naar onze referenties.

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten

Wilt u er zeker van zijn dat u luchtdicht aan het bouwen bent? Doe dan een beroep op de deskundige medewerkers van Thermodetect uit Beervelde. Heeft u specifieke vragen of wilt u liever meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 09 236 53 06, door een e-mail te sturen naar info@thermodetect.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar en controleren graag of uw woning luchtdicht is.

Contactformulier