Luchtdicht bouwen

Wilt u luchtdicht bouwen? Dan zit u goed bij Thermodetect in Beervelde. Wij zijn gespecialiseerd in het controleren van de luchtdichtheid in zowel woningen als appartementen en andere grote gebouwen. Wij controleren graag of u tijdens het bouwen van uw woning luchtstromingen tegengaat en geven steeds gedegen advies op maat. Lees snel verder en kom meer te weten over wat wij voor u kunnen betekenen.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Uw huis luchtdicht bouwen

Wilt u er zeker van zijn dat u uw huis of bedrijfspand luchtdicht aan het bouwen bent? Als expert in luchtdichtheid helpen wij u graag verder. Door luchtdicht te bouwen, gaat u ongewenste luchtstromingen tegen. Wilt u zo snel mogelijk een accurate test laten uitvoeren in bijvoorbeeld uw nieuwbouw om te weten te komen of u luchtdicht aan het bouwen bent? Laat het ons dan weten, dan komen onze specialisten zo snel mogelijk langs.

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten

Wilt u er zeker van zijn dat u een luchtdicht gebouw aan het plaatsen bent? Doe dan een beroep op onze experts. Maak een afspraak bij ons en geniet van een scherpe en transpartante prijszetting en uitstekende service. Heeft u vragen? Bel dan naar 09 236 53 06, stuur een e-mail naar info@thermodetect.be of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar en controleren graag of uw woning luchtdicht is.

Contactformulier