Blowerdoortest in een nieuwbouw

Wilt u een blowerdoortest laten uitvoeren in uw nieuwbouw om de luchtdichtheid te controleren? Dan zit u goed bij Thermodetect te Beervelde. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van een luchtdichtheidstest in zowel nieuwbouw als bestaande woningen en grote bedrijfsgebouwen. Ons ervaren team voert de luchtdichtheidsmeting in uw nieuwbouw met de grootste precisie uit. U schakelt ons dus met een gerust hart in en geniet van een uitstekende dienstverlening aangepast aan uw situatie. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen en dan komen wij zo snel mogelijk langs.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een blowerdoortest in een nieuwbouw met behulp van de modernste apparatuur

Wilt u er zeker van zijn dat u luchtdicht aan het bouwen bent? Schakel ons in om een blowerdoortest uit te voeren in uw nieuwbouw. Dankzij een luchtdichtheidsmeting weet u meteen hoe het gesteld is met de luchtdichtheid van uw nieuwbouw. Tijdens het uitvoeren van een luchtdichtheidstest in uw nieuwbouw, maken wij gebruik van de modernste en meest hoogwaardige apparatuur. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal testresultaat. Aan ramen en deuren sporen wij tijdens een blowerdoortest vaak luchtlekken op; hou hier dus zeker rekening mee wanneer deze geplaatst worden in uw nieuwbouw. Wist u trouwens dat de luchtdichtheidsmeting van uw nieuwbouw u geen stukken van mensen hoeft te kosten? In veel gevallen verdient een blowerdoortest zich snel terug. Wacht dus niet langer en plan een afspraak in voor het testen van uw nieuwbouw.

Schakel ons in voor een luchtdichtheidsmeting van uw nieuwbouw

Als u benieuwd bent naar de luchtdichtheid van uw nieuwbouw, doet u er goed aan om Thermodetect uit Beervelde in te schakelen voor het uitvoeren van een blowerdoortest, ook wel luchtdichtheidstest genoemd. Ons ervaren team staat voor u klaar en vertelt u graag meer over onze werkwijze als u contact met ons opneemt. U bereikt ons door te bellen naar 09 236 53 06, door een e-mail te sturen naar info@thermodetect.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden dan ook al uw vragen en leggen met u een afspraak vast voor de luchtdichtheidstest van uw nieuwbouw.

Contactformulier