Blowerdoortest in een nieuwbouw

Wilt u een blowerdoortest laten uitvoeren in uw nieuwbouw om de luchtdichtheid te controleren? Dan zit u goed bij Thermodetect in Beervelde. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van een luchtdichtheidstest, zowel in een nieuwbouw als bestaande woningen en grote bedrijfsgebouwen. Wij voeren de luchtdichtheidsmeting in uw nieuwbouw met de grootste precisie uit en gebruiken hiervoor moderne apparatuur. Vertrouw op onze kennis en expertise en schakel ons met een gerust hart in om een luchtdichtheidsmeting uit te voeren in uw nieuwbouw.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een blowerdoortest in een nieuwbouw met behulp van de modernste apparatuur

Wilt u er zeker van zijn dat u luchtdicht aan het bouwen bent en dat de luchtdichtheid in uw nieuwbouw optimaal is? Schakel ons ervaren bedrijf dan in om een blowerdoortest uit te voeren in uw nieuwbouw. Dankzij een grondige en professionele luchtdichtheidsmeting weet u meteen hoe het gesteld is met de luchtdichtheid van uw nieuwbouw. Tijdens het uitvoeren van een luchtdichtheidstest, maken wij gebruik van de modernste en meest hoogwaardige apparatuur. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal testresultaat. Aan ramen en deuren sporen wij tijdens een blowerdoortest in een nieuwbouw vaak luchtlekken op. Hou hier dus zeker rekening mee wanneer deze geplaatst worden. Wist u trouwens dat een luchtdichtheidsmeting in uw nieuwbouw u geen stukken van mensen kost? In veel gevallen verdient een blowerdoortest zich snel terug, dus wacht niet langer en plan zo snel mogelijk een afspraak in voor het testen van uw nieuwbouw. Wij komen dan snel langs voor een luchtdichtheidstest.

Schakel ons in voor een luchtdichtheidsmeting in uw nieuwbouw

Wilt u de luchtdichtheid van uw nieuwbouw laten meten door een specialist met kennis van zaken? Schakel dan Thermodetect in voor het uitvoeren van een blowerdoortest, ook wel luchtdichtheidstest genoemd. Ons ervaren team staat voor u klaar en vertelt u graag meer over onze werkwijze als u contact met ons opneemt. U bereikt ons door te bellen naar 09 236 53 06. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de luchtdichtheid in een nieuwbouw en leggen met u een afspraak vast voor de test. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier