Luchtdichtheid van ramen en deuren

Wilt u de luchtdichtheid van uw ramen en deuren laten controleren? Dan staat Thermodetect uit Beervelde voor u klaar. Wij zijn specialist in het uitvoeren van luchtdichtheidstesten en zetten onze jarenlange ervaring dagelijks in om panden te controleren. Tijdens deze controle kijken wij onder andere of uw ramen en deuren luchtdicht zijn.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Wij controleren zorgvuldig de luchtdichtheid van uw ramen en deuren

Energiezuinig zijn en luchtdicht bouwen gaan hand in hand. Ramen en deuren onderbreken de bouwschil van uw pand en zijn dus dé plaatsen waar de luchtdichtheid niet altijd op punt staat. U doet er dus zeker goed aan om veel zorg te besteden aan het plaatsen van uw ramen en deuren. Tijdens een luchtdichtheidstest in uw woning onderzoeken wij nauwkeurig of uw ramen en deuren luchtlekken bevatten. Uiteraard stellen wij hier ook een uitgebreid en duidelijk verslag van op. Als wij luchtlekken opsporen, brengen wij siliconen aan die in veel gevallen al voor verbetering zorgen. Wacht dus niet langer en doe zo snel mogelijk een beroep op onze betrouwbare experts voor het uitvoeren van een luchtdichtheidstest. Zo bespaart u heel wat geld op uw energierekening.

Laat ons controleren of uw ramen en deuren luchtdicht zijn

Wilt u de specialisten van Thermodetect inschakelen om de luchtdichtheid van uw ramen en deuren te controleren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 09 236 53 06 door het contactformulier in te vullen. Wij voeren dan zo snel mogelijk een efficiënte luchtdichtheidsmeting uit in uw pand.

Contactformulier