Luchtdichtheid van ramen en deuren

Wilt u de luchtdichtheid van uw ramen en deuren laten controleren? Dan is Thermodetect uit Beervelde uw ideale partner. Als specialist in het uitvoeren van luchtdichtheidstesten, zijn onze ervaren medewerkers met jarenlange ervaring dagelijks in de weer om huizen, appartementen en andere panden te controleren op luchtdichtheid. Tijdens deze controle kijken wij voor u ook of uw ramen en deuren luchtdicht zijn. U schakelt ons team dus met een gerust hart in.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Wij meten de luchtdichtheid van uw ramen en deuren

Energiezuinig en luchtdicht bouwen gaan hand in hand. Als het aankomt op luchtdichtheid, zijn de ramen en deuren van uw pand een cruciaal onderdeel, aangezien deze uw bouwschil onderbreken. U doet er dus goed aan om veel zorg te besteden aan het plaatsen van uw ramen en deuren. Wij onderzoeken tijdens een luchtdichtheidstest in uw woning of deze luchtlekken bevat en stellen hier een uitgebreid verslag van op. Sporen wij luchtlekken op? Dan zorgt het aanbrengen van siliconen, aan bijvoorbeeld uw ramen, in veel gevallen al voor een betere luchtdichtheid. Wacht dus niet langer en doe een beroep op onze experts. Zo bespaart u heel wat geld op uw energierekening.

Contacteer ons en vraag om meer informatie

Wilt u Thermodetect uit Beervelde inschakelen om de luchtdichtheid van uw ramen en deuren te controleren? Aarzel niet langer om contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via 09 236 53 06, door een e-mail te sturen naar info@thermodetect.be of door het contactformulier in te vullen. Wij voeren dan zo snel mogelijk een efficiënte luchtdichtheidsmeting uit in uw pand.

Contactformulier