Blowerdoortest in een bewoond huis

Als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren in een bewoond huis, dan is het verstandig om een beroep te doen op ons gespecialiseerd bedrijf Thermodetect te Beervelde. Al meer dan 10 jaar staat ons vakkundig team in voor het uitvoeren van blowerdoortesten in woningen, appartementen en grote gebouwen. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren in een bewoond huis.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een blowerdoortest laten uitvoeren in een bewoond huis

Niet alleen bij nieuwbouwbouwwoningen is deze test nuttig. Als u ons inschakelt voor het uitvoeren van een blowerdoortest in uw bewoond huis, dan plaatsen wij een grote ventilator in de deuropening die ervoor zorgt dat luchtlekken aan bijvoorbeeld ramen en deuren in kaart gebracht worden. Op die manier kunnen wij aantonen waar aanpassingen dienen te gebeuren. Vaak is het aanbrengen van siliconen al voldoende om een betere luchtdichtheid te verkrijgen. Dit heeft als gevolg dat u geniet van een lager energieverbruik én een hoger wooncomfort. Wilt u dus zo snel mogelijk de luchtdichtheid in uw huis verbeteren? Op onze website vindt u tevens enkele handige tips voor het luchtdicht maken van uw woning.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u een blowerdoortest laten uitvoeren in een bewoond huis? Dan schakelt u hiervoor het best een specialist met kennis van zaken in, zoals Thermodetect uit Beervelde. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een blowerdoortest. Bel hiervoor naar 09 236 53 06, stuur een e-mail naar info@thermodetect.be of vul het contactformulier in.

Contactformulier