Blowerdoortest in een bewoond huis

Wilt u een blowerdoortest laten uitvoeren in een bewoond huis? Dan is het aangeraden om hiervoor een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, zoals Thermodetect uit Beervelde. Al meer dan 10 jaar staat ons team in voor het uitvoeren van blowerdoortesten in huizen, appartementen en andere grote gebouwen. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren in uw huis.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een blowerdoortest laten uitvoeren in een bewoond huis

Als u ons inschakelt voor het uitvoeren van een blowerdoortest in uw bewoond huis, dan plaatsen wij een grote ventilator in de deuropening die ervoor zorgt dat luchtlekken aan bijvoorbeeld ramen en deuren in kaart gebracht worden. Hierdoor weet u perfect waar u aanpassingen moet doorvoeren. Vaak is het aanbrengen van siliconen al voldoende verbetering te verkrijgen. U geniet dan van een lager energieverbruik én een hoger wooncomfort. Wilt u dus zo snel mogelijk de luchtdichtheid in uw huis verbeteren? Laat dan een blowerdoortest uitvoeren in uw huis. Op onze website vindt u tevens handige tips voor het luchtdicht maken van uw woning. Tevens klopt u bij ons aan voor een blowerdoortest in een nieuwbouw. Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat een blowerdoortest uitvoeren in uw huis

Wilt u een blowerdoortest laten uitvoeren in een bewoond of nieuw huis? Wacht dan niet langer en schakel onze experts in. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 09 236 53 06 of door het contactformulier in te vullen. Als expert in het uitvoeren van luchtdichtheidstesten zijn wij u graag van dienst.

Contactformulier