Een blowerdoortest aan een goede prijs

Thermodetect te Beervelde is uw ideale partner als u een blowerdoortest wilt laten uitvoeren aan een goede prijs. Wij zijn dé specialist in luchtdichtheidstesten en bieden een uitstekende dienstverlening aan zowel bedrijven als particulieren aan. Maakt u zich bovendien helemaal geen zorgen over de kosten van een blowerdoortest, u betaalt bij ons steeds een eerlijke prijs. Laat ons gerust weten wanneer wij bij u langs mogen komen.

✔ Erkend tester

✔ Optimaal testresultaat

✔ Modernste apparatuur

Wilt u meteen een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Wij voeren een blowerdoortest uit aan een correcte prijs

Wilt u de luchtdichtheid laten meten van uw woning? Dan staan wij voor u klaar en verzorgen wij een efficiënte blowerdoortest voor een correcte prijs. U kunt zowel in een nieuwbouw als in een bewoond huis een blowerdoortest laten uitvoeren. Zo komt u al snel te weten of de woning luchtdicht is afgewerkt. Over de kosten van een blowerdoortest hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Wij bieden een scherpe en transparante prijszetting aan, zodat u op voorhand precies weet hoeveel de test kost. U schakelt ons als ervaren luchtdichtheidsspecialist dus met een gerust hart in voor een blowerdoortest die geen stukken van mensen gaat kosten.

Vraag om meer informatie over de kosten van een blowerdoortest

Als u Thermodetect onder de arm neemt, kunt u erop vertrouwen dat wij voor een correcte prijs een blowerdoortest uitvoeren. Wilt u meteen een afspraak maken? Of heeft u toch nog enkele vragen over de kosten die een blowerdoostest met zich meebrengt? Dan helpen wij u graag verder en voorzien wij u van meer info over de test. U bereikt ons door te bellen naar 09 236 53 06 of door een e-mail te sturen naar info@thermodetect.be.

Contactformulier